Återstart

Det har blivit dags att ta även den här bloggen ur malpåse. På fredag flyttar jag in i en ny lya, lite nergången men med stor potential, och jag har planerat att göra den riktigt läcker med en mängd olika designer och lösningar på saker och ting. Välkommen att följa med på resan och kan du bistå med lite småsaker som behövs för att fullfölja de olika projekten vore det väldigt uppskattat.
 
Jag börjar redan nu faktiskt med att efterlysa lite som behövs för två olika projekt, vad det kommer att bli av dem får framtiden utvisa. Det här har jag frågat efter tidigare, men har långt från tillräckligt för att kunna genomföra och färdigställa.
 
Efterlysning 1
Efterlysning 2
 
Även om inflyttning inte kan ske förrän på fredag har jag idag fått nycklarna och kan åtminstone börja bära dit lite lättare småsaker, de tunga sakerna (med andra ord det mesta) får vackert vänta tills flyttfirman kommer och bär. Just nu kan jag dock bjuda på lite små bilder på hur lägenheten ser ut, en liten 2:a på 58 kvm som går att få hur mysig som helst med lite fantasi.
 
Kök
 
 
 
Hall
 
 
 
Vardagsrum
 
 
 
 
Sovrum